girke

Benvolguts companys i amics de la medicina antroposófica,

Ens complau informar-vos les activitats acadèmiques que hem organitzat per a la visita del Dr. Matthias Girke (es remet una presentació) a Barcelona:

  • Conferència en el col·legi de metges de Barcelona el dimarts 21 de febrer a les 19:30H. Informació detallada en el cartell adjunt.
  • Una xerrada a la casa Rudolf Steiner de Barcelona el dimecres 22 a les 19:30H. Informació detallada en el cartell adjunt.

A més hem previst unes activitats socials i culturals per enfortir els vincles entre els professionals antroposóficos:

  • Visita guidada a la Sagrada Família el dimecres 22 a les 9:00H. És necessari anunciar-se* (info@ifma.org.es) per organitzar-ho; cal pagar una contribució en funció dels assistents.
  • Menjar de germanor, catering, el dimecres 22 a les 13:30 a la casa Rudolf Steiner. És necessari anunciar-se* (info@ifma.org.es) per organitzar-ho, cal pagar una contribució de 30 euros (inclou el menjar i les despeses de la casa Rudolf Steiner)
  • Reunió el dimecres 22 entre les 16:00 i les 17:30H dels metgesses/us, infermeres/us, psicoterapeutas, arteterapuetas, fisioterapeutes, massatgistes, euritmistas curativos i altres professionals sanitaris amb Matthias Girke com a director actual de la Secció Mèdica en el Goetheanum. És necessari anunciar-se* (info@ifma.org.es) per organitzar-ho i preveure l’espai.

La data límit per anunciar-se és el 17 de febrer.

Us anunciem que està previst una entrevista amb una periodista de l’Avantguarda que apareixerà en la contraportada. Us anunciarem el dia que es publica.

Ens alegra tenir aquesta visita i presentar la Medicina Antroposófica a Barcelona per a això us demanem la vostra participació en les activitats, col·laboració i suport. També agradem la seva difusió entre els vostres cercles d’interessats.

De Barcelona el Dr. Girke viatgés´ a Madrid on també s’han organitzat una sèrie d’activitats, si no teniu informació i esteu interessats, encantat us la facilitem.

Salutacions cordials en nom de tots els que estan i estaran fent possible aquests esdeveniments.

Florencio Herrero.

Si tens algun dubte contacta amb nosaltres

Su nombre *

Su e-mail *

Teléfono *

Asunto

Su mensaje

Introduce el siguiente código más abajo: captcha