Les malalties autoimmunes són un atac no conscient del nostre organisme cap a parts mes febles del nostre teixit connectiu que es centra a tot arreu, articulacions músculs ; intestí, mucoses pulmonars, ulls etc…

És un error del nostre sistema immunitari que es revela contra el nostre cos, li tractament habitual són els immunosupressores com els corticoides… etc, que comporten beneficis i perjudicis.

En la medicina integrativa ajudem al pacient a portar millor els efectes secundaris dels medicaments químics i en alguns casos es poden estudiar de manera particular la disminució de tals fàrmacs .

L’origen

En ab clínica pensem que la ment i el cos , els hàbits del ritme de vida , la nutrició, la digestió, la nostra flora bacteriana colònia , el món espiritual de creences i l’intangible poden ser causa o motiu d’enregistrament de les malalties autoimmunes.

Els nostres tractaments

Tractaments naturals ; medicina antropologia fitoteràpia , espagiria, acupuntura ; ozonoteràpia massatge rítmic eurítmia , arterapia, psicologia biografia … etc , per regular modular la malaltia autoimmune , estimulant les forces d’acte-curació de l’ésser. millorant la qualitat de vida física anímica mental i espiritual.