como-se-preparan-las-plantas

Molts dels secrets vitals de les plantes, terapèuticament, procedeix de l’Àsia, farà més de 6.000 anys, a Xina.

Un savi emperador va escriure el primer llibre conegut sobre les plantes medicinals, l’art de conrear-les, i la forma d’utilitzar-les. Citava un centenar de plantes terapèutiques i alguns proverbis filosòfics. El llibre acaba dient: “L’ús de les plantes i l’observança sobre algunes reflexions metafísiques, són el senzill secret d’una existència modesta i feliç”.

com es preparen les plantes

Como es preparen les plantes?

En primer lloc, haig de manifestar que hi ha una gran tendència a polvoritzar o triturar les plantes (arrels, escorces, etc.).

Quan es van a emprar en el seu estat natural, tota classe d’arrels, escorces i llavors, necessiten bullir uns 7 minuts i deixar-les tapades uns 12, o més minuts.

Si l’arrel, escorça i llavor són molt grosses, es trituraràn una mica, a fi que es pugui extreure millor les seves propietats.

També pot deixar-se de 6 a 12 hores en infusió, un minut després d’haver bullit.

Les fulles bulliran uns 3 minuts, per prendre-les pocs minuts després, o bé en una infusió amb aigua calenta (90ºC) de 6 a 12 minuts.

Les flors i sumitats de les plantes, en començar el bulliment, es retiraràn del foc i deixar-les tapades (infusió), uns minuts.

Quan tinguem la necessitat d’emprar les plantes medicinals externament, en forma de comprimides, banys locals o generals, pulveritzacions, etc., serà millor emprar el sistema de cocció, i deixar-les refredar a la temperatura necessària, o bé afegir-los en una banyera, en el cas dels banys generals o locals.

Saber més sobre la homeopatia

Vols saber més? Conacta amb nosaltres

Su nombre *

Su e-mail *

Teléfono *

Asunto

Su mensaje

Introduce el siguiente código más abajo: captcha