abclinica

Benvolguts companys i companyes,

Avui al solstici d’hivern el sol començarà a ha donar-nos una mica més de llum … encaixant el Nadal en aquest precís de moment de l’alba de la llum ……

Amb donar difusió al dr Mathias Girke en la seva conferència sobre medicina integrativa aplicada en un hospital públic amb totes les especialitats mèdiques a alemanya, Berlín, des de fa més de 10 anys, després de ser el director ara és el cap de medicina interna.

La dates que vindrà el dr. Mathias Girke a Barcelona són les 21 de feberero 2017 (l’últim i mail em euivoque) la conferència al col·legi de metges si es confirma la secció de metges naturistes ho ha acceptat en la reunió del 15 de desembre.

Des de la secció de metges naturistes es podrà enviar per mail als seus associats; i ampliar-ho als metges acupuntors i homeopates us envio el cartell que hem proposat per a la difusió de la conferncia del dr Girke al col·legi de metges i el currículum del dr Girke.

Fer difusió penjant el cartell a l’escoles professionals d’infermeria, medicina, universitats, a les escoles en centres cívics a madrid sembla que el dr Girke podrà fer la seva conferència a la facultat de medicina de madrid falta confirmar-ho.

Esperem també poder aconseguir una entreviats a l’avantguarda.

Dia de la conferència

Dimarts, febrer 21, 2017

Hora: 19:30

Lloc de celebració

Col·legi Oficial de Metges de Barcelona | Passeig de la Bonanova, 47
08017 Barcelona

Feliç nadal a tots.

Gabriel Andres

Qualsevol consulta, contacta amb nosaltres

Su nombre *

Su e-mail *

Teléfono *

Asunto

Su mensaje

Introduce el siguiente código más abajo: captcha