pexels-photo-929778

El proper DIVENDRES 6 d’ABRIL a les 17.00-19.00 hores i el dissabte 7 d’abril a les 10.00-12.00 hores.

La Sonja es una Euritmista Formada a Paris, Suïssa i Alemanya on ha estudiat Euritmia artística higiènica i ara conclourà els estudis d’Eurimia terapèutica iniciats a Suïssa i Rússia

 

Ens va acompanyar durant 3 anys a l’escola del Til·ler de Vic a Catalunya, ara treballa a les escoles Waldorf a Berlin. L’EURITMIA DE FORMA HIGIENICA PER LA SALUT FISICA ANIMICA Y ESPIRITUAL DELS NENS I NENES…

 

Sonja Schupelius (Euritmista)

“Les flors que ara s’han despertat s’han preparat en els mesos d’hivern a sota terra.

De la mateixa manera el meu curs d’eurítmia que ha gestat com a llavor durant mesos, floreix ara amb la primavera.

Us convido a descobrir com la paraula i el cant poden esdevenir visibles a través del seu instrument, que som nosaltres: nosaltres en moviment.

El curs està pensat per a novells i avançats.

Descobrirem i practicarem exercicis  bàsics per a preparar el nostre instrument, el nostre cos, en el seu estar dins l’espai que l’envolta. Ho farem a través de petites poesies i músiques amb Piano en viu  .

Obtindrem una nova consciència sobre les nostres possibilitats de moviments encara no descoberts i aprendrem sobre la importància d’aquestes en el nostre dia a dia”

INFORMEM QUE EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ AL CURS SERÀ FINS EL PRÒXIM DIA 2 D’ABRIL, UN COP REBUDA LA TRANSFERÈNCIA DE PAGAMENT AL CURS.

Agrairíem ens indiquéssiu el nom i cognoms de la persona juntament amb el número de telèfon i correu electrònic.

Adjuntem el número de compte per fer l’ingrés al curs.

ES46-0081-7011-1200-0267-1276