ozonoterapia

Per aplicar les teràpies integratives sempre han d’estar els pacients ben diagnosticats pel metges especialistes en cada disciplina medica.

1- Les teràpies integratives són sempre un complement sense interferir en els tractaments receptats i aplicats per les diferents especialistes mèdiques.
2- Medicina integrativa és una suma o una ampliació dels tractaments convencionals.
3- Es basen en tractaments – Teràpies antioxidants, ozonoteràpia, nutrició, teràpies bioquilibradores. Creant l’augment de l’aportació d’oxigen (millorant la respiració cel·lular) a nivell de tots els òrgans i teixits de l’organisme, sense crear efectes secundaris.
4- Desintoxicar el cos amb l’eliminació de radicals lliures (les toxines de l’organisme).
5- Canvis de l’estil de vida, ritmes del son, nutrició, esport, tècniques de relaxació, teràpies manuals, acupuntura.
6- Aconseguint millora de la qualitat dels teixits amb efectes antiinflamatoris i antioxidants; molt satisfactoris, sense crear efectes secundaris, ni incompatibilitats amb els tractaments mèdics receptats pel metge especialista, ajudant a la qualitat de vida dels pacients.
7- Es poden aplicar en pacients hipertensos diabètics amb patologies hepàtiques.
8- Les contradiccions són en pacients amb depressions greus:

 • Hipertiroïdismes descompensats
 • Malalties de la coagulació sanguínia
 • Cardiopaties descompensades

9- S’utilitzen en més de 150 hospitals a Estats Units, en la seguretat social pública i en les mútues dels països de centre-europa com Alemanya i Suïssa.

MALALTIES QUE ES PODEN TRACTAR
MEDICINA INTEGRATIVA – INDICACIONS – AVANTATGES DE LA OZONOTERÀPIA I TERÀPIES BIORREGULADORES

Lesions esportives

avantatges de la Ozonoteràpia - lesiones deportivasLes lesions esportives actualment es produeixen en els atletes i en persones que fan esport per fomentar la seva salut amb un oci sa que ens millora l’estrès i el control del pes i del colesterol.

Aquestes lesions moltes vegades són tractades amb teràpies amb antiflamatoris químics que no estan exempts d’efectes secundaris. La ozonoteràpia i les teràpies bioreguladoras amb infiltracions de productes naturals si estan exempts d’efectes secundaris químics.

Els esports formen part de la nostra forma de vida, la teràpia bioreguladora i ozonoteràpia, millora l’augment de l’aportació d’oxigen i d’eliminació dels radicals lliures, creant aquest efecte antiflamatori particular en els teixits danyats per les lesions esportives.

Hèrnia discal

L’hèrnia discal afecta a més del 10% de la població espanyola.

Les primeres mesures per tractar una hèrnia discal són conservadores, amb repòs, analgèsics, antiinflamatoris, fisioteràpia, etc. Quan no milloren els símptomes i es confirma el diagnòstic mitjançant ressonància magnètica o tac és quan es planteja:
1avantatges de la Ozonoteràpia - hernia-discal) El seu tractament quirúrgic, pel neurocirurgià o pel traumatòleg (cirurgià ortopèdic)
2) Una altra opció:
La teràpia bioreguladora i ozonoteràpia, injectades en forma d’infiltració intramuscular paravertebral, sense haver d’entrar al quiròfan, sense regs.
Obren una finestra terapèutica per l’hèrnia discal; d’èxit entre el 65% – 70% dels casos.
Millora l’augment de l’aportació d’oxigen, i d’eliminació dels radicals lliures, disminueix l’edema en els teixits musculars vasculars; greix, danyats per la lesions de l’hèrnia discal que comprimeixen el nervi. Teràpia bioequilibradora amb medicació fitoteràpia injectable.
La millora del dolor apareix a partir de les primeres 4-5 sessions de tractament, havent-se establert una mitjana de 10 sessions per obtenir resultats òptims (en el 70% dels casos)
Recomanacions després de superar el dolor són:

 • Canvis de ritmes de la vida
 • Canvis nutricionals bàsics pèrdua de pes si cal
 • Tonificació muscular
 • Tècniques de relaxació

Fibromiàlgia reumàtica i síndrome de fatiga crònica

avantatges de la Ozonoteràpia - fatiga-cronicaLa fibromiàlgia evoluciona amb dolor crònic en els músculs, lligaments i tendons sense afectar la articulacions. La fibromiàlgia reumàtica es caracteritza per dolor múscul-esquelètic generalitzat i sensació dolorosa a la pressió en uns punts determinats del cos que es produeixen per exploració mèdica.

Al costat del dolor, sol associar símptomes fatiga insomni, cefalees, a Espanya hi ha 750.000 persones afectades fibromiàlgia reumàtica, de les quals:

 • Un 80 i un 90% amb dones entre 35 i 55 anys.

El tractament del pacient que pateix fibromiàlgia requereix un abordatge multidisciplinari. És necessària la intervenció del reumatòleg, psicòleg i / o psiquiatre, nutricionista, fisioterapeuta.

La teràpia bioreguladoras i ozonerapia, obren la porta a una nova medicina: la medicina integrativa millorant l’augment de l’aportació d’oxigen, i d’eliminació dels radicals lliures, creant aquest efecte antiinflamatori i de millora de la respiració cel·lular particular en els teixits danyats i òrgans del cos per la fibromiàlgia.

Recomanacions després de superar el dolor són:

 • Canvis de ritmes de la vida
 • Canvis nutricionals bàsics pèrdua de pes si cal
 • Tonificació muscular
 • Tècniques de relaxació

Artrosi de la columna cervical lumbar i artrosi de genoll

avantatges de la Ozonoteràpia - artrosisL’artrosi afecta el 60% de la població a partir dels 50 anys. Afecta més a les dones que als homes i augmenta amb l’edat. El pacient refereix dolor sobretot en iniciar la marxa, en baixar escales i també al cap d’una estona de caminar. Hi ha canvis patològics en els ossos (osteòfits), tendons i lligaments i una reacció inflamatòria intrarticular.

La milloria del dolor, gràcies a la teràpia bioreguladora i ozonerapia, apareix a partir de les primeres 4-5 sessions sessions de tractament, havent-se establert una mitjana de 7 sessions per obtenir una millora del dolor entre el 60% – 70% segons l’opinió del pacient.
Recomanacions després de superar el dolor són:

 • Canvis de ritmes de la vida
 • Canvis nutricionals bàsics pèrdua de pes si cal
 • Tonificació muscular
 • Tècniques de relaxació

Més informació sobre Els avantatges de la Ozonoteràpia

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres

Su nombre *

Su e-mail *

Teléfono *

Asunto

Su mensaje

Introduce el siguiente código más abajo: captcha