Que són les malalties metabòliques

La síndrome metabòlica: consisteix en el colesterol alt la pressió alta el sobrepès al costat del stress ansietat augmenta el cortisol del cos que indica l’augment d el colesterol i de glucèmia , tot això produeix *aterosclerosis en les artèries, augmentat el risc cardiovascular i cerebral, es disminueix i es fa difícil el pas de la sang i dificultés la oxigenació i nutrició dels teixits , envellint-se o oxidant-se a major velocitat, tot els òrgans del cos

En ab clínica pensem que una ingesta adequada d’aliments biològics i orgànics, canviar els ritmes de la vida, educar-nos per generar salut a través de canvis d’hàbits com els alimentaris, haguéssim d’evitar la falta d’exercici.
Els sucres refinats canviar-los per sucres integrals

Les farines blanques refinades, s’han de canviar per la a farina integral amb el seu germen i la seva fibra.

Les grassa animals, els greixos saturats ….. canviar-les per oli vegetals de primera pressió en fred, biològics plens de greixos poliinsaturades, sanes per la a artèries.

Carns biològiques per evitar el consum de substàncies amb les es mediquen als animals de granja amuntegats i maltractats

Evitar químics que s’usen de manera legal, colorants conservants , generen un grau de toxicitat acumulatiu diferent per a cada persona i no generen salut.
No solament de pa viu i home

Els estats anímics d’estrès i angoixa afavoreixen les malalties metabòliques.

L’ansietat crònica, és un maltractament que ens regalem que indueix s a la depressió i la falta de serotonina d´ endorfines ( substàncies de la satisfacció i l’optimisme ) generen un alt risc vascular per a individus sedentaris en un vida moderna freturosa de ritmes saludables fiscos i animosos i espirituals.

Teràpies en ab clínica

Trobar ritmes per baixar l’estrès, teràpies especials tècnica de relaxació, acupuntura, massatge rítmic eurítmia.
Teràpies amb plantes medicinals ; nutrició adequada , podem ajudar a eliminar la síndrome metabòlica sense efectes secundaris.
Sàvies que la estatinas, productes per controlar el colesterol, són hepatòxiques i que indueixen la diabetis, i solament s’han de prendre en pacients que els tractaments naturals no siguin eficaços.