Vies altes i baixes pulmó bronquis

L’aire i tots els seus components s’escalfen en el nas. El nas i la faringe té ja en la seva entrada un sistema de protecció , les amígdales i les adenoides que pertanyen al sistema limfàtic del cos, són una xarxa de tubs com les artèries i venes que transcorren en paral·lel, tenim uns 11 litres de limfa i de sang . el sistema limfàtic ens protegeix és un gran guardià que impedeix que els processos es traslladin a altres punts del cos.

Respiratòries

En els pulmons existeix una mucosa que ens protegeix amb una secreció plena de defenses les immunoglobulines del tipus “a “ que ens protegeixen de virus bacteris, fongs i substancies químiques. Existeixen les immunoglobulines del tipus “i” que són les que apareixen en les al·lèrgies a productes externs com la pols i molts productes químics que estan en l’aire, com a contaminants legalment tolerats dels quals no es fa test d’investigació en els humans. Els pulmons comparteixen a través del sistema limfàtic i el sistema Malt amb l’intestí prim i el gruix que són també sistema exposats, a substància externa els aliments. Els aliments han de ser transformats per la digestió i poden tenir una gran relació les intolerància alimentàries amb els problemes respiratoris de les vies altes o dels pulmons.

ab clínica medicina integrativa.

ab clínica disposa de metges, terapeutes i fisioterapeutes, que realitzen diagnòstics holístics del pacient juntament amb tècniques de radiologia avançada en la nostra clínica, i després proposen teràpies naturals on els nostres metges de família , medicina interna, especialistes en rehabilitació i acupuntura, estan especialitzats en teràpies integratives naturals, plantejar les ajudes necessàries pari trobar salut a través de substàncies naturals i químiques si ho precisa cada cas, com a teràpies de medicaments de fitoteràpia i homeopatia tant orals o amb substàncies injectades. També amb teràpies per al cos com el massatge rítmic ,acupuntura alemanya , infiltracions amb productes naturals , igual que molts esportistes d’elit utilitzen i combinen medicina química i medicina natural, això és medicina integrativa, també és necessari revisions de la nutrició que és d’on obtenim l’energia i dels ritmes de la vida.

Respirar

L’art de respirar millor art de respirar millor

 

Creus que saps respirar bé?

 

Creus que respires bé?

L’ésser humà ha perdut els coneixements de com respirar bé.

T’oferim la possibilitat d’aprendre a respirar, obtenint així, beneficis en els teus pulmons, en el teu cos i en la teva ment.

L’aprenentatge de respirar be.

Som especialistes en ajudar-te respirar millor i prevenir malalties (grip, refredats, al·lèrgies, rinitis, faringitis, asma, bronquitis, otitis, afonies, …).
La respiració és essencial per a mantenir la salut orecuperar-la; per això us oferim tractaments per a nens i adults.
Aprenentatge de com s’ha de respirar, ensenyament i pràctica de la respiració bàsica o especialitzada segons cada persona.

 

Neteja del nas i la gola

Ensenyem la importància de fer la neteja del nas amb una tècnica de fa més de 5000 anys anomenada JALA NETI (tradició ayurvèdica).

Aerosols i inhalacions naturals

Respira millor inhalant aerosols amb aigua de mar, plantes medicinals, aigües sulfuroses i aigües mineromedicinals, segons cada persona.
És un tractament que enforteix les vies respiratòries externes de nas i gola a l’hora que ajuda a millorar alteracions respiratòries dels pulmons. Ajuda, per tant, el cos i la ment.

Com moure la mucositat?

Amb teràpies com:

• Drenatge limfàtic manual
• Friccions rítmiques manuals