fam

La Fundació per a la Promoció de la Medicina antroposòfica, amb seu a Dornach, va ser fundada el 26 i maig de 2003, seguida per una altra fundació cin el mateix nom a Alemanya www.fanthromed.de. La fi d’aquestes fundacions era i és donar suport a la gran activitat de la Secció Mèdica en el Goetheanum ia tot el món.

Forma de treball

Al costat del treball ordinari de la Fundació, el nostre objectiu és oferir un servei per a l’ús empresarial dels diners. Per això s’han creat fons destinats a projectes, que són dirigits bé pels propis coordinadors de IKAM o per responsables de projecte. Aquests poden demanar de forma autònoma els mitjans necessaris per als seus projectes i decidir sobre l’ús dels diners.

El patronat de la Fundació garanteix que el fons corresponent quedi vinculat al projecte i que els administradors del fons actuïn en plena autonomia. El patronat intervé només en el moment en què el fons és utilitzat per altres cions. La direcció vetlla perquè l’ús dels fons sigui conforme a l’estatut i elabora tots els anys un informe de comptes.

Captura de pantalla 2016-09-05 a las 11.00.13

Fotos d’esquerra a dreta: vocals del Patronat: Dr. med. Michaela Glöck- guer, Prof. Dr. phil. Rüdiger Grimm, Rolf Heine

Vols més informació? Contacta amb nosaltres

Nom *

Mail *

Telèfon *

Assumpte

Missatge

Introdueix el captcha: captcha