homeopatia

El govern suís ha anunciat un canvi positiu en la cura alternativa i teràpies complementàries.

Durant molt temps, el segur de salut ha garantit el control d’un sistema que està àmpliament dominat per les drogues sintètiques.

El govern suís està sortint dels seus dipòsits i permetent que el segur de salut dels pacients cobreixi 5 noves teràpies complementàries. Al maig de 2017, els plans de segur de salut al país de Suïssa cobrirà una varietat de canals de curació, incloent la medicina tradicional xinesa, l’homeopatia, l’acupuntura, la medicina holística i la medicina herbal. En certa manera, Suïssa està recuperant la reeixida curació tradicional del passat.

La gent suïssa parla, pressiona al govern perquè inclogui teràpies complementàries en la llista de serveis de salut pagats

Després que les autoritats sanitàries a Suïssa van bloquejar els camps de la medicina alternativa des de la legitimitat en 2005, la gent va parlar vocalment. Dos terços dels suïssos, en 2009, van votar a favor de la inclusió de cinc importants modalitats curativas en la llista constitucional del país de serveis de salut pagats. No va ser fins a 2012, quan totes les 5 modalitats de curació complementàries es van incloure junts en la cobertura de segur bàsica, per un judici de sis anys. Al final d’aquest assaig, es farien determinacions basades en les teràpies alternatives “cost-efectivitat, eficàcia i idoneïtat”.

Els enfocaments holísticos es mesuren a través de l’observació, en el progrés de la curació a través del temps

El ministeri de l’interior ara determina el que molts practicants holísticos ja creuen sobre les arts curativas, “és impossible proporcionar tal prova per a aquestes disciplines íntegrament”. Prova d’eficàcia és en l’experiència real dels individus, el compromís i la iniciativa. La teràpia holística no és com els sintètics. Tota la persona és tractada, no només un símptoma. És difícil mesurar una teràpia alternativa en paper, en un àrea perfectament controlada. La prova està en l’observació, en el progrés de la curació en el temps.

En aquest enteniment, són aquestes 5 modalitats que seguiran sent reemborsades pels plans de segur de salut, sempre que siguin realitzats per professionals mèdics certificats. És un gran pas en l’adreça correcta per al sistema sanitari suís, que està tractant de sumar, junts, a part de manipulacions sintètiques i la supressió del cos humà. Aquest canvi en la medicina permetrà que diversos tractaments qüestionables dins d’aquests canals complementaris de curació s’enfrontin a un escrutini intensificat, per la qual cosa els millors enfocaments holísticos poden sortir de la foscor i treballar per a tots.

Si va gaudir d’aquest article o va aprendre alguna cosa nou, no oblidi compartir-ho amb uns altres perquè tinguin l’oportunitat de gaudir d’aquesta informació gratuïta. Aquest article és de codi obert i és gratuït per tornar o utilitzar si se li dóna un enllaç directe a la URL original de l’article. Gràcies per prendre’s el temps per recolzar una iniciativa de codi obert. Creiem que tota la informació ha de ser gratuïta i estar disponible per a tots. Que tinguis un bon dia i esperem veure’t aviat!

Notícia extreta de: https://alimentaycura.com/2017/06/11/homeopatia-oficialmente-reconocida-por-el-gobierno-suizo-como-medicina-legitima-para-coexistir-con-la-medicina-convencional/

Vols més informació? Contacta amb nosaltres

Nom *

Mail *

Telèfon *

Assumpte

Missatge

Introdueix el captcha: captcha