integrative

La idea de sumar teràpies naturals de reconeixement científic, és una realitat a Londres i Berlín per als ciutadans dins del servei públic de la salut en hospitals de medicina integrativa.

A Londres podem trobar el Royal London Hospital de Medicina Integrativa. És el major proveïdor del sector públic de la medicina integrativa a Europa. Anteriorment conegut com l’Hospital Reial Homeopàtic de Londres, la RLHIM ofereix un servei innovador, centrat en el pacient integrant el millor dels tractaments convencionals i complementàries per a una àmplia gamma de condicions. Totes les clíniques estan dirigides per consultors, metges i altres professionals de la salut que hagin rebut una formació adicional en medicina integrativa.

Treballant amb altres hospitals a UCLH, té accés a les tècniques convencionals modernes, així com serveis d’hospitalització quan sigui necessari. Els serveis clínics inclouen el tractament del càncer, tractaments a al·lèrgies, de pell, acupuntura, reumatologia, tractament per a nens, pèrdua de pes, tractament de la son, medicina per a l’aparell locomotor i el maneig de l’estrès.

Dins de l’hospital hi ha també una unitat d’educació on s’imparteixen cursos de medicina integrada per professionals de la salut.

Tots els seus serveis són:

royal-hospital– acupuntura
– Tractaments per a al·lèrgies en adults
– Entrenament autogen
– Tractaments per a nens en RLHIM
– Síndrome de fatiga crònica servei (CFS)
– Teràpia de conducta (TTC)
– Tractaments per a càncer
– Departament d’educació (RLHIM)
– Síndrome de fibromiàlgia
– Medicina general
– Hipnosi
– Control de la infecció en UCLH
– Insomni
– Medicina integrativa
– Síndrome de l’intestí
– Atenció plena
– Medicina per a l’aparell locomotor
– Nutrició i dietètica (RLHIM)
– Teràpia ocupacional (RLHIM)
– Fisioteràpia (RLHIM)
– Clínica de reumatologia
– Tractament per a la pell
– Pèrdua de pes
– Medicinal herbal occidental

D’altra banda trobem el hospital Havelhöhe de medicina antroposòfica a Berlín.

Els seus serveis són:

– Centre d’oncologia: és el tercer hospital a Berlín, que ha estat certificat per la Societat del Càncer alemany com Centre Oncològic. I és el primer Centre Oncològic de certificació a Berlín amb un enfocament integrador. El certificat reconeix els anys d’experiència en el tractament interdisciplinari basat en la directriu dels pacients amb tumors malignes i confirma l’alta qualitat de l’atenció mèdica, terapèutica i d’infermeria.

– Programa de càncer de mama “DMP mama Berlin”: el programa està dissenyat per millorar la cooperació interdisciplinària i el seguiment i promoure una relació metge-pacient entre iguals. Tots aquests punts són al Centre de Càncer de Mama Havelhöhe durant anys una part integral del concepte de tractament.

– Altres serveis com: Obstetrícia, segona consulta d’opinió i noves ofertes per pacient amb càncer.

berlin

Vols més informació? Contacta amb nosaltres

Su nombre *

Su e-mail *

Teléfono *

Asunto

Su mensaje

Introduce el siguiente código más abajo: captcha