home-invisible-ok-web

Curs teòric pràctic, una trobada espiritual entre el nostre jo i els altres

STUDERN-SENN

Experimenta la conferencia de el Dr. en filosofia Rudolf Steiner “ l´home invisible en nosaltres “
conduïda per la Dra. en medicina Kathrin Studern-Senn.
Establir una relació sana amb nosaltres mateixos i l’entorn, El retorn a la vida.

L’home invisible en nosaltres

… Qui som, -d’on venim-, quin és el sentit de la nostra vida terrena?.. aquestes són les preguntes de molta gent.Rudolf Steiner ens donava respostes en els seus llibres i conferències. En la conferència sobre l’home invisible parlava amb més precisió sobre l’activitat del Jo en nosaltres- una fisiologia espiritual del Jo. Després d’una introducció teòrica, podrem, a través d’uns exercicis, experimentar aquesta activitat i allargar la percepció observant plantes i pedres, per al diagnòstic dels membres constitutius.

Kathrin Studern-Senn

Després d’11 anys en la Lukasklinic, Arlesheim (Oncologia, medicina preventiva), treballa en un despatx privat en Dornach 1984-1989, després en Zurich fins al 2012. Especialitats: és mèdic generalista de base antroposòfica,  medicina preventiva, teràpia constitucional, ginecologia i psicoteràpia. De 1985 a 2012, treballa en institucions de pedagogia curativa i socials terapèutics, també en escoles Waldorf.

A partir de 1980 treballa en el text de la conferència sobre l’home invisible. En 1984 desenvolupa exercicis de percepció del cos amb les seves parts constitutives i de la naturalesa, sobre la base de l’activitat del Jo en nosaltres com està descrit en la conferència.
A partir de 1985 realitza seminaris sobre el tema amb estudis i exercicis a Itàlia, Suïssa, Alemanya, Rússia, Armènia, Brasil, Holanda i Àustria.

Sobre el Euritmista Hans-Rudolf

Des de 1996 acompanya a la Doctora Studer-Senn en els seminaris introduint el treball cada dia amb eurítmia, ajudant així a trobar l’espai interior en nosaltres i aprendre a pensar amb tot el cos. És músic (òrgan i veu), eurítmista curatiu i
naturòpata.

11-12 i 13 de Septembre 2015

Horari :
Divendres i dissabte 9,30 a 19h.
descans de 30 minuts i pausa de 90 minuts per dinar.
Diumenge 9,30 -13h.

El curs es desenvoluparà en Italià amb traducció consecutiva en Castellà.
El benefici econòmic es destinarà als nens amb pocs recursos de les escoles Waldorf de Catalunya .

Preu 180 €

NC  0081-7011-12-0002671276

Lloc Abclinica.

Nom *

Mail *

Telèfon *

Assumpte

Missatge

Introdueix el captcha: captcha