slider

El IPMT és una oferta de formació de la Secció Mèdica que té com a objectiu familarizar a metges, infermers, terapeutes, i farmacèutics amb els fonaments del diagnòstic i la teràpia de la Medicina antroposòfica i que inclou amb un certificat internacional. Des de la seva fundació l’any 2002 fins 2015 s’ha pogut guarir el IPMT a 26 països: Argentina, Austràlia, Xile, Xina, Estònia, Finlàndia, Índia, Japó, Colòmbia, Cuba, Malàisia, Mèxic, Nova Zelanda, Perú, Filipines, Polònia, Rússia, Suècia, Suïssa, Sèrbia, Sud-àfrica, Taiwan, Tailàndia, Rep. Txeca, Ucraïna i EUA

Aprenentatge orientat cap a la pràctica

El programa de formació contínua de l’IPN consisteix en cinc mòduls d’una setmana de 55 hores cada un, orientats especialment cap a la formació de competències diagnòstic-terapèutiques. El camí de formació interior antroposòfic ocupa un lloc fonamental.
Als matins es realitzen, sobretot, exercicis pràctics de eurítmia en comú, observació i estudi natural goethano i comentari de textos en petits grups.
Les tardes estan eminentment dedicades al debat i al treball amb pacients, així com a l’estudi de determinats quadres postgradoclínicos. La segona part de la tarda es dedica a l’orientació en el context antroposòfic, s’aborden qüestions d’ètica mèdica i de desenvolupament interior. D’aquesta manera, ja a partir de la primera setmana de formació, sorgeixen idees que es poden aplicar en el tractament dels mateixos pacients.

Màster Internacional de Medicina Antroposó ca / PMT: 1. Observació de plantes a Dornach, 2012, 2. Mòdul de formació contínua en Psicoteràpia, Dornach 2012, 3. Foto de grup de la cloenda del IPMT a Buenos Aires 2011

Vols més informació? Contacti aquí