Medicina Tradicional, Alternativa, complementària o Integrativa

La medicina tradicional engloba una gran varietat de teràpies, pràctiques i tractaments que varien entre cultures i regions. En alguns països s’anomena medicina «alternativa» «complementària» o «Integrativa», els tractaments i teràpies d’aquestes medicines combinen la medicina tradicional amb els últims coneixements mèdics.

Ab Clínica és un centre mèdic especialitzat en la integració de la medicina Tradicional, mitjançant diferents teràpies, sempre buscant la teràpia o tractament més adequat al pacient, millorant el seus hàbits de vida i la seva relació amb la malaltia .

La medicina tradicional s’utilitza des de fa milers d’anys, la seva practica i coneixement ha contribuït enormement a la salut humana.

La medicina tradicional manté la seva popularitat i vigència en tot el món, és una medicina propera a l’individu que evita teràpies estereotipades. A partir de l’últim decenni s’ha constatat un ressorgiment de la utilització de la medicina alternativa en molts països desenvolupats i en desenvolupament. Davant la necessitat d’afrontar la malaltia des de punts de vista més humans la medicina alternativa és una excel·lent solució que sempre hem tingut al nostre costat.

Si necessites un enfocament més humà a la teva salut el trobaràs a l’equip de Doctors i professionals de la Salut de Ab Clínica.

Medicina alternativa
 

Su nombre *

Su e-mail *

Teléfono *

Asunto

Su mensaje

Introduce el siguiente código más abajo: captcha