ikam

IKAM és l’Organisme directiu internacional de la Secció de Medicina a l’Goetheanum. Actualment compost per 24 coordinadors, responsables dels camps de treball i activitat dins de la medicina antroposòfica té com a objectiu la coordinació dels interessos culturals i intel·lectuals, jurídics i socioeconòmics d’aquest moviment.

Per aconseguir-ho interactuen a més de metges, cuidadors, pedagogs curatius, especialistes en eurítmia curativa, arterapeutes, psicoterapeutes i fisioterapeutes també associacions clíniques i de pacients, farmacèutics i fabricants de medicaments així com el treball amb estudiants.

Captura-de-pantalla-2016-03-31-a-las-10.52.25Misión

Al llarg dels últims deu anys IKAM s’ha convertit en un òrgan col·legiat estructuralment estable, que col·labora a nivell social i interprofessional. IKAM li competeix actualment la direcció general del Moviment Mèdic-antroposòfic. Aquesta tasca consisteix, en primer lloc, en percebre i impulsar el treball a nivell mundial. Part de la feina consisteix també a harmonitzar a nivell internacional els processos necessaris per garantir la qualitat, la certificació, el reconeixement extern i intern, així com la formació de docents i auditors.

Amb aquest treball s’ha aconseguit en els últims anys:

  • El desenvolupament d’un procés d’acreditació que conclouen amb un diploma per part de la Secció de Medicina.
  • La nova concepció de la formació extra-ocupacional en eurítmia curativa en el Goetheanum
  • La facilitació de literatura especialitzada
  • Materials de treball

Imatges 1, 3, 4, de l’activitat de la Coordinadora IKAM, 2. A l’esquerra davant, les golfes de l’edifici que alberga la Secció Mèdica, al fons, el Goetheanum, 5.Vista de l’Aula Magna de l’Goetheanum durant la conferència Anual de 2013

Vols més informació? Contacta amb nosaltres

Su nombre *

Su e-mail *

Teléfono *

Asunto

Su mensaje

Introduce el siguiente código más abajo: captcha