·ŸŸŸ La medicina holistica comprèn a un conjunt molt variat de teràpies alternatives o complementa que tenen com a fonament curar de manera integra a la persona, tant en el seu cos, com a ment i esperit.

· Per a la medicina holistica, l’ésser humà posseeix poders de sanació naturals , que es relacionen amb la interacció dels teixits corporals com amb el medi ambient. En aquestes, s’usen tractaments molt antics i tradicionals i altres moderns.

· Tot i que no Tots els tipo de Tècniques de la medicina holística estan completament acceptades Tant per la gent com per la medicina convencional, Moltes d’aquestes han Estat reconegudes com a Mètodes efectius per guarir i prevenir problemes i Malalties en les persones.

medicina holistica

Tipus de medicina holística

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

acupuntura

Acupuntura

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Teràpia de curació xinesa dissenyada per equilibrar o desbloquejar el flux d’energia del cos. S’usen agulles en certs punts del cos, que es corresponen amb els punts en els meridians per on es creu que flueix l’energia.

homeopatia

Homeopatia

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Teràpia amb base en la creença que determinades substàncies, diluïdes de forma exponencial fins a gairebé desaparèixer, tenen efectes terapèutics. D’acord amb aquestes creences, perquè un remei sigui eficaç, ha de causar els mateixos símptomes que s’estan tractant al pacient.

fitoterapia

Fitoterapia

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tractament de les malalties per mitjà de plantes; medicina a base de plantes o substàncies vegetals per al tractament d’una àmplia varietat de símptomes i malalties i la millora de les funcions dels òrgans i sistemes corporals.

terapia floar

Terapia floral

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Coneguda generalment com flors de Bach. Consisteix en un mètode de curació que s’assenta sobre la base que l’origen de la malaltia és emocional.
Cada essència floral es correspon amb determinats trets de personalitat, actituds i emocions de l’ésser humà.

arboterapia

Arbreterapia

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Teràpia que propugna el retrobament amb la natura mitjançant convivència i abraçades als arbres, a la recerca de la pau i l’harmonia dels boscos i com a mitjà per sentir-se millor, desenvolupar els sentits, disminuir l’estrès i l’ansietat.

aromaterapia

Aromaterapia

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Disciplina terapèutica que aprofita les propietats dels olis essencials extrets de les plantes aromàtiques, per restablir l’equilibri i harmonia del cos i de la ment per a benefici de la nostra salut i bellesa.