ViscumAlbum2

La Teràpia delvesc (Viscum Àlbum) afavoreix i complementa a la quimioteràpia i radioteràpia abans i després d’est tractament.

El vesc és un modulador del sistema immunitari, genera una major tolerància a aquest efecte dels tractaments, al dolor, a l’estat anímic i una supervivència de malaltia major.

Ajuda a millorar la qualitat de vida i quantitat de leucòcits (glòbuls blancs) i hematíes (glòbuls vermells), afavorint també la funció hepàtica i disminueixen els efectes secundaris de la quimioteràpia i radioteràpia.

En diversos estudis publicats a el “European Journa of Medical Research, 26 March 2007”, i realitzats a més de 10000 malalts de càncer i en diferents períodes de la malaltia, es demostra com el tractament amb Viscum Àlbum genera una millor qualitat de vida i major índex de supervivència.

Què és el càncer?
El càncer és un intrús que vol imposar una nova llei en l’organisme, destruint les cèl·lules i òrgans sans. D’aquesta manera, la cèl·lula cancerígena vol governar sobretot l’organisme encara que això li generi la mort.
En persones sanes, les cèl·lules que es degeneren i es tornen canceroses són destruïdes per a cèl·lules especialitzades dins de les diferents famílies de glòbuls blancs (o leucòcits).

La informació genètica determina la força o feblesa del sistema immunològic. Les malalties que trastoquen a través de la vida de l’ésser humà (físiques i mentals) també determinen un càncer.

Estudis moderns han demostrat que existeixen també agents externs com a contaminants atmosfèrics i estils de vida poc saludables (consum d’alcohol i tabac, sedentarisme, obesitat, falta d’il·lusions..) que afavoreixen la malaltia cancerosa.

El millor diagnòstic del càncer requereix visites preventives al metge i la realització de revisions mèdiques davant de petites sospites (sagnat, perduda important del pes, ..)
Actualment, existeixen noves tècniques com PET TAC (Test d’emissió de positrons) que ens evidencien zones del cos que tinguin cèl·lules canceroses.
Teràpies del càncer:
Per abordar el tractament del càncer existeixen diferents tractaments com la cirurgia, la quimioteràpia i la radioteràpia.
Existeixen, a més, teràpies adjuvant per millorar la qualitat de vida del pacient i suportar amb menys efectes secundaris el tractament.
Les trucades MBT (teràpies per al cos i ment) es realitzen en 150 hospitals americans, 8 hospitals alemanys i 5 suïssos, on es contempla la visió integradora i ampliada de la medicina integrativa i contemplen els següents tractaments:

  • Acupuntura.
  • Nutrició (afavorint l’ús d’antioxidants).
  • Teràpies manuals.
  • Tècniques de relaxació i meditació.
  • Canvis en l’estil de vida.

Su nombre *

Su e-mail *

Teléfono *

Asunto

Su mensaje

Introduce el siguiente código más abajo: captcha