22

En Ab Clínica busquem una gestió contínua del procés dolorós mitjançant una visió global del pacient i afrontem el dolor amb totes les teràpies que ens brinda la medicina integrativa.

La medicina integrativa ofereix solucions més naturals, menys invasives i molt menys tòxiques als tractaments convencionals, oferim tractaments que busquen la restauració de la salut.

“Quan un dolor sobrepassa els 15 dies o més d’evolució hem de començar a pensar que tenim alguna cosa més que una contractura i és important visitar al metge.”

En Abclinica obtindràs un 15% de descompte en la primera visita

tractament del dolor a Barcelona

· Avaluem al pacient d’una manera holística o global, estudiant els diferents aspectes que poden afectar al pacient. Identifiquem els recursos que poden aportar millores en el tractament del dolor.

·Actuem amb diferents teràpies per evitar en tot el possible pràctiques quirúrgiques o retardar al màxim, així mateix minimitzem l’ús de fàrmacs químics per evitar els seus efectes secundaris.

· Utilitzem teràpies naturals entre elles sempre en funció de les característiques individuals del pacient, valorar en primer terme el canvi d’hàbits de vida, nutricionals, ritmes de vida. Sedentarisme, obtenint millores importants en la salut global de l’individu, que potenciaràn els efectes de les teràpies.

· L’ampli coneixement d’aquestes teràpies ens permeten afrontar el tractament del dolor amb alternatives terapèutiques més naturals, més sanes i menys invasives.

Més informació sobre el tractament del dolor amb medicina integrativa

Medicina integrativa, tractaments naturals sense efectes secundaris

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres

Su nombre *

Su e-mail *

Teléfono *

Asunto

Su mensaje

Introduce el siguiente código más abajo: captcha