El reconeixement de la medicina integrativa

La població demana atenció sanitària i l’única oferta que hi ha és la medicina convencional, ja sigui d’àmbit públic o privat. Escollir el camí terapèutic és un dret en què creiem. En la nostra societat, cada vegada hi ha més persones que volen triar una visió terapèutica en medicina natural que no troben en el sistema sanitari públic o de mútues. I creiem que cal que els professionals de la medicina formats en disciplines de medicina natural i homeopatia, ofereixin aquesta opció als pacients, treballant en la salut com una especialitat mèdica més. És un fet, que el nombre de persones que utilitzaria la Medicina Integrativa, Medicina Ayurvèdica, Medicina Antroposòfica, Medicina Natural i la Medicina Vascular preventiva, s’incrementaria notablement si estigués inclosa dins dels plans de salut pública i de mútues.

És hora que la societat sàpiga que hi ha hospitals, clíniques i centres d’atenció primària en països com Alemanya, Suïssa, Regne Unit i França que inclouen la medicina natural, l’homeopatia, l’ozonoteràpia o la medicina antroposòfica des de fa més de 60 anys a el sistema de sanitat pública. Un clar exemple és la referèndum realitzat a Suïssa al maig de 2009 per integrar la medicina natural, l’ozonoteràpia, la teràpia neural i la medicina antroposòfica, dins del sistema de salut públic, en el qual el 78% de la població va votar a favor.

En el nostre centre podrà comptar amb un ampli equip de professionals l’objectiu és l’excel·lència en el servei al pacient.

abclinica-clinica-integrativa