80 % de alemanes

El 75 per cent dels alemanys està a favor de la medicina integrativa, és a dir, la cooperació de la medicina convencional i les teràpies complementàries, com la medicina natural i l’homeopatia. Aquesta és la conclusió d’una enquesta representativa de l’institut d’investigació d’opinió Kantar TNS sobre el tema de l’homeopatia i la medicina complementària encarregada pel DHU.

Els alemanys volen ser lliures en medicina
Per a la gran majoria dels alemanys (80 per cent) és important poder ajudar a decidir sobre la seva teràpia i medicaments. El 66 per cent dels enquestats desitja poder triar lliurement a la farmàcia entre medicaments de medicina convencional i medicina natural o homeopatia. El 64 per cent espera que el seu metge faci servir la medicació adequada.

Prohibicions i restriccions sobre l’homeopatia rebutgen als alemanys

Amb el 60 per cent rebutja la majoria de les restriccions alemanyes sobre el reemborsament dels remeis homeopàtics per part de l’assegurança de salut. Pel que fa a una possible prohibició general dels medicaments de la medicina natural o l’homeopatia, la resistència és encara més gran, el 72 per cent dels enquestats estan en contra.

La majoria dels alemanys fa servir l’homeopatia

El 56 per cent dels alemanys té experiència amb homeopatia o medicaments homeopàtics i els fa servir especialment per problemes quotidians per a ells mateixos o per a altres. L’espectre de les queixes tractades és excel·lent. Davanters són els refredats i les infeccions de grip (51%), seguit d’insomni i inquietud (33%), dolor i dolor en les articulacions (29%), problemes estomacals i intestinals (24%), les al·lèrgies i la febre del fenc (24%), lesions en esports i jocs (16%), trastorns de la pell (15%), símptomes menstruals i menopausa (8%) i els esperons del taló (4%).

Sobre l’enquesta Per a la enquesta representativa de l’actitud alemanya cap a les teràpies mèdiques i medicaments de l’institut d’investigació d’opinió TNS Kantar va inspeccionar en nom de DHU 1.050 homes i dones d’entre 16 i 64 anys a Alemanya. L’enquesta es va realitzar en línia i es va dur a terme entre el 29 de març i el 2 d’abril de 2018.

Font: Unió Alemanya homeopatia (DHU)
Font: Kantar TNS – Representant població de l’enquesta 2018

Publicacions similars:
BPI comissions Forsa: els alemanys volen homeopatia! – La política hauria de fer campanya per això
Estudi representatiu: l’homeopatia ajuda a més del 80 per cent dels pacients
La homeopatia es converteix en una assegurança de salut a Suïssa!
Homeopatia al Top 10 dels beneficis d’assegurança de salut més cobejats.
https://www.homoeopathie-online.info/aktuelle-studie-deutsche-wuenschen-sich-ein-miteinander-von-schulmedizin-und-ergaenzenden-therapien/