molestias_digestivas

La nutrició és part integral de la salut digestiva

Molèsties com la pesadesa, el restrenyiment, la sensació d’inflor o els gasos, que afecten més d’un 75% d’espanyols, es podrien resoldre amb uns senzills canvis en els hàbits higiènico dietètics, que ajudaran a millorar no només la salut del nostre aparell digestiu, sinó el nostre benestar general.

El restrenyiment és una de les molèsties digestives d’allò més prevalents al nostre país, tant en adults com en nens: afecta 12-20% de la població, principalment dones -que són el doble de prevalents que els homes- i a més grans de 65 anys – el triple de freqüència davant de persones joves-.

“Encara que no és una malaltia greu, el restrenyiment pot tenir repercussions sobre la qualitat de vida ja que, sovint, les manifestacions intestinals s’associen a molèsties”

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Identificar el restrenyiment a temps

De fet, el 60% de la població que es considera restreta mai ha consultat a un metge per aquest motiu, tal com subratlla una nova guia publicada per la Fundació Espanyola de l’Aparell Digestiu (FEAD). Aquest document aporta als professionals de la salut i la població general pautes per a la cura del restrenyiment, el bon funcionament de l’aparell digestiu i el benestar.

Identificar a temps el restrenyiment és clau, més encara si es té en compte que, en la majoria d’ocasions, aquest símptoma es pot solucionar- adoptant un estil de vida saludable, centrant en una alimentació equilibrada.

Vols saber més? Contacta amb nosaltres

Su nombre *

Su e-mail *

Teléfono *

Asunto

Su mensaje

Introduce el siguiente código más abajo: captcha