La medicina Integrativa igual que la salut segons l’OMS ( Organització mundial de la salut) és la suma del ben estar físic, psíquic i anímic i la relació amb la societat que té cada individu una vegada garantits els drets bàsics.

La medicina Integrativa es funda a Berlín en el 2007 al Primer Congrés Europeu de Medicina Integrativa.

La medicina integrativa és la suma dels diferents coneixements mèdics de prevenció i tractaments moderns i de les grans tradicions del passat, com la medicina Ayurvédica, medicina tradicional Xina , Acupuntura, i les més modernes com la medicina Antroposofica, i els nous tractaments basats Medicina basada en l’evidència Evidence-based medicina (EBM) i la basada en el coneixement (Based Cognition Medicine), en congressos com el de Chicago del 2013 es planteja el per què de les malalties i no solament el tractament dels símptomes , tot símptoma té una causa o diverses causes en el mateix cos o ment del pacient, que serveix donar un analgèsic si tenim una espina clavada al mà?, millor treure l’espina de la mà que és la causa.

Les causes de les malalties poden estar vinculades al cos i a la ment.

MIND AND BODY MEDICINE , estudis realitzats a Harvard Universyty , confirmen la intima relació entre el cos i la ment, diferents voluntaris van practicar durant un any meditació , tècniques de relaxació , TAI CHI CHUAN i IOGA observant notoris canvis en les seves ressonàncies cerebrals en finalitzar l’estudi.

Cada persona és diferent, tenim ADN diferent , ments diferents , cultures diferents , passats diferents , presents diferents i necessiten tractaments diferents; específics per a la seva edat i moment de vida .

La Medicina Integrativa incorpora als tractaments químics; tractaments naturals sense efectes secundaris, sempre que la malaltia del pacient ho permeti.

El moment en què succeeix la malaltia o estat biogràfic, que li impedeix relacionar-se amb alegria aconsegueixo mateix o amb els altres, la malaltia impedeix la visió de motius o objectius que generen benestar.

La Medicina Integrativa vol ajudar a l’ésser humà a resoldre o acompanyar les malalties i desequilibris del present per portar un futur de salut física i espiritual, millorant la qualitat de vida: DONAR VIDA ALS ANYS .

Medicina Integrativa posa al servei del pacient tots els recursos del nostre coneixement mèdic. La Medicina Integrativa és una suma de tots els coneixements terapèutics es poden sumar en benefici de la persona, sense excloure’s uns dels altres.

Contacte

Nom *

Mail *

Telèfon *

Assumpte

Missatge

Introdueix el captcha: captcha