Imagen2

La tècnica dels Factors de Creixement neix del premi Nobel de 1986 de Stanley Cohen i Rita Levi Montalcini, descobrint que cèl·lules són les responsables de la reparació dels teixits.

Des de 1998 es va començar a utilitzar a nivell de dentistes, traumatòlegs, oftalmólogos, etc. Per afavorir la velocitat de reparació de les ferides que no estan tenint una bona curació.

Què és el plasma ric en agent senyalitzadors (PRAS)?

És un concentrar-te de liquido, compost principalment per plasma i plaquetes de la sang del propi pacient a tractar. Les plaquetes són cèl·lules sanguines encarregades de produir la coagulació de la sang i la cicatrització de ferides, gràcies al seu contingut en els anomenats factors de creixement plaquetaris o “Agents senyalitzadors”.

Què són els agents senyalitzadors?

Coneguts com a FACTORS DE CREIXEMENT, són unes proteïnes solubles contingudes en les plaquetes, encarregades de transmetre senyals a les cèl·lules, perquè aquestes comencin a formar teixits nous. Iniciïn el procés de regeneració i recuperació d’ossos, promouen el desenvolupament de noves gotes sanguínies, músculs i tendons i estimulen el procés de cicatrització de l,. ferides.

En quins casos es pot utilitzar el plasma ric en agents senyalitzadors?

En quins casos es pot utilitzar el plasma ric en agents senyalitzadors? L’ús del bòfia ric en agents senyalitzadors aquesta considerat com una evolució entre les teràpies més avançades i noves de curació i regeneració de teixits. Pot ser utilitzat en tot tipus de patologies de l’aparell locomotor, amb un índex alt existeixo, però sobretot en articulacions (evitant o retarden la cirurgia de pròtesi de genoll, melic, esquena, etc.), tendons (tendinitis crònica, epicondilitis crònica, esquinces), fractures òssies no consolidades, espolón calcani, ulceres i nafres, fascitis plantar, lesions meniscales de genoll, lesions del túnel carpiano etc.

Com pot ser utilitzat i aplicat en cada cas?

L’ús del plasma vària segons el procediment i la patologia. Una gran part de les aplicacions es realitzen injectant-ho en zones escollides. També de forma tòpica sobre la ferida, ja sigui polvoritzant-ho o en forma de coàgul. En cirurgia traumatológica es pot barrejar amb substitut ossi i aconseguir una mescla mal·leable per a un farciment de defectes o trencaments.

Biologia cel·lular i plasma (plasma propi).

Des dels principis dels anys 90 s’utilitza aquesta tecnologia, que permet concentrar els missatges que els agents de senyalització envien a les cèl·lules mare adultes, que es troben en tots els nostres teixits, inclosa la sang. D’aquesta forma s’acceleren els processos naturals clau en la regeneració dels teixits.

Perquè és el mètode preferit per a molts especialistes i per a tot tipus de pacient?

No produeix rebuig de cap tipus ja que ho produeix el propi pacient.

És de fàcil obtenció i no produeix amb prou feines molèsties. És compatible amb tractaments amb fàrmacs, per aconseguir efectes combinats. En definitiva és una eina que proporciona una baixa taxa d’inflamació, redueix la sensació de dolor, el sagnat, el temps de cicatrització i augmenta l’adhesió entre els teixits.

És segur el plasma ric en agents senyalitzadors?

La seguretat del seu ús redueix que és 100% del propi pacient: no existeixen al·lèrgies ni rebutjos. S’obté amb equips especials que mantenen el plasma completament aïllat durant tot el procés evitant contaminacions externes.

Qui obté el plasma ric en agents senyalitzadors?

L’obtenció del plasma la realitza el propi doctor, una infermera i el seu equip o tècnic especialitzat obtenint el plasma en condicions optimes per al seu ús i amb volums de sang molt petits.

Com s’obté el plasma ric en agents senyalitzadors?

El procés comença per l’extracció de 20 ml a 40 ml de sang. La sang es centrifuga fins a separar els components sanguinis. Una vegada separats, es produeix a l’extracció del plasma amb uns elements específics per a tal fi. Quan el doctor disposa de plasma ric, ho activa per a la seva immediata aplicació sense efectes secundaris. Aquest procés pot tenir una durada de 30 minuts i els efectes es poden comprovar als pocs dies.

Teràpia aplicable en:

MALALTIES ARTICULESSIS.
FRACTURES NO CONSOLIDADES.
PATOLOGIES TENDINOSES.
DEFECTES OSSIS.
TRENCAMENTS FIBRIL·LARS I MUSCULARS.

Contacti amb nosaltres i li ajudarem

Su nombre *

Su e-mail *

Teléfono *

Asunto

Su mensaje

Introduce el siguiente código más abajo: captcha